Truca'ns al 977 15 92 33

 | Imagen

Viatge a Carlow

Els dies del 23 al 27 uns quants alumnes de 1r, 2n i 3r d’ESO del nostre institut vam marxar de viatge al poble irlandès de Carlow. Quan hi vam arribar a la tarda, les famílies d’acollida ens van rebre i ens van portar a les cases on ens allotjaríem durant els següents dies. Comença l’aventura i la immersió lingüística.

L’endemà, ens retrobem entre somriures: les cases i les famílies ens han agradat molt! Amb les energies renovades, fem un taller de dansa irlandesa: sentim la música tradicional i saltem agafats. A la tarda, toca passejada pel costat del riu fins a arribar al cor del poble. Allà entrem al museu on ens expliquen la història del poble i dels scouts. Per acabar el dia, anem de shopping i ens passen a recollir les host famílies. 

El tercer dia, el dediquem a visitar el poble i el castell de Kilkenny. Un poble petit preciós farcit de botiguetes i un castell molt ben conservat i amb estances típiques de l’època. Al migdia tornem a Carlow on ens espera el Dave i els seus rèptils. Aprenem moltes coses sobre iguanes, taràntules, serps i d’altres animals i els podem tocar!

El dijous marxem cap a la capital, Dublín. Comencem el dia visitant el museu EPIC on aprenem moltes coses sobre l’emigració i el país. Un cop acabem, travessem el riu i visitem el centre de la ciutat. Passem pel Trinity College, el parc St. Stephen’s Green i passegem pels carrers de vianants on podem menjar i comprar. A la tarda tornem cap Carlow on ens esperen les famílies. 

El divendres toca fer maletes i acomiadar-nos de les nostres famílies d’acollida. Acabem el matí a l’escola on els monitors que ens han acompanyat aquests dies ens proposen fer un quiz: que guanyi el millor! Diem adeu, agafem les maletes i a volar! 



`

`


Publicar un Comentario