Truca'ns al 977 15 92 33

Sol·licituds que han demanat l'institut i l'ensenyament d'ESO en primera petició amb la puntuació provisional

Les famílies que heu presentat sol·licitud de preinscripció a l'institut la Talaia i a l'ensenyament d'Educació Secundària Obligatòria en primera petició, podeu consultar la vostra puntuació provisional a la llista de sol·licituds que han demanat l'institut la Talaia i l'ensenyament d'Educació Secundària Obligatòria en primera petició amb la puntuació provisional.
 
Si no esteu d'acord amb la puntuació provisional, o detecteu alguna errada o anomalia, podeu presentar una reclamació a partir de demà, dia 22 d'abril a les 9 hores. Podeu fer-ho des de l'enllaç accessible en la consulta individual de resultats (OVT) o des de l’enllaç que hi ha a la pàgina web preinscripcio.gencat.cat. En aquest cas, el de la web, cal triar l’enllaç en funció del tipus de sol·licitud presentada. Si es va presentar la sol·licitud electrònica, caldrà identificar-se electrònicament.
 
Finalment, us informem que podeu presentar sol·licituds de preinscripció a l'ESO fora de termini fins al dia 28 d'abril a les 23.59 hores.
Cordialment,
Institut La Talaia

Publicar un Comentario