Truca'ns al 977 15 92 33

 | Imagen

Sol·licitud de Preinscripció per a l'ESO 2023-2324

 
 
 
A partir del dia 8 de març i fins al dia 20 de març les famílies poden sol·licitar la preinscripció a l'ESO per al pròxim curs escolar 2023-2024.
 
 
És molt important respectar les dates de presentació, perquè totes les sol·licituds que es presentin fora d'aquest termini perdran qualsevol prioritat a l'hora d'obtenir la plaça. En la sol·licitud de preinscripció cal indicar si l'Institut la Talaia és un centre adscrit a l'escola de primària on s'han cursat els cursos anteriors. Les escoles Vilamar, la Ginesta, i mossèn Jacint Verdaguer estan adscrites al nostre institut.
 
L'adscripció dels centres i els criteris prioritaris i complementaris serveixen per adjudicar una puntuació a cada sol·licitud i establir l'ordre d'accés a les places dels centres. Cal presentar la sol·licitud i adjuntar-hi la documentació d'identificació o de criteris que correspongui.
 

RECOMANACIONS:

  • Tenir fotografiada o escanejada la documentació en el mateix dispositiu des d’on es fa la sol·licitud.
  • El codi de centre del nostre institut és 43010372, el necessitareu per indicar a quin centre voleu preinscriure-us.
  • Demaneu al vostre centre actual el Número d’Identificació de l’alumne a RALC per poder lligar la sol·licitud al seu expedient acadèmic i personal. També el poden trobar en qualsevol butlletí de qualificacions finals.

Publicar un Comentario