Truca'ns al 977 15 92 33

 | Imagen

Preinscripció ESO Curs 2020-2021

Benvolgudes famílies, us informem que aviat s'obrirà el termini per fer la preinscripció per al proper curs 2020-2021 pels estudis d'Educació Secundària Obligatòria (ESO). Enguany, atesa l'emergència sanitària, el procés s’ha de realitzar mitjançant actuacions telemàtiques i només de forma excepcional es podran realitzar els tràmits presencialment per causa justificada i amb cita prèvia sol·licitada al centre. 

 

vídeo informatiu 

 

Preinscripció telemàtica: del dimecres 13 de maig al divendres 22 de maig.

Enllaç per realitzar la sol·licitud:  APLICACIÓ PER FER LA PREINSCRIPCIÓ

Preinscripció presencial: del dimarts 19 al divendres 22 de maig. Només amb cita prèvia. 

 

Sol·licitud de preinscripció



Per demanar cita o resoldre qualsevol tipus de dubte sobre la preinscripció, podeu contactar amb el centre a partir del 13 de maig en horari de 9-13h:

Telèfon: 977 15 92 33       

 E-mail: [email protected]

i amb l’aplicatiu de mòbil online disponible a la Generalitat

 

Tota la informació relacionada amb la preinscripció, i la documentació que cal presentar i acreditar la podeu trobar al següent enllaç de la web del Departament d’Educació:

http://queestudiar.gencat.cat/ca/preinscripcio/estudis/obligatoris/



Com es farà la preinscripció telemàtica?

Des del 13 de maig estarà disponible l'aplicació que us permetrà fer la preinscripció telemàtica. S'elimina la necessitat de presentar la sol·licitud i la documentació en paper al centre i queda substituïda per l'enviament del resguard de la sol·licitud i la documentació necessària, escanejada o fotografiada, mitjançant un correu electrònic a l'adreça del centre.

En aquest cas, la sol·licitud de preinscripció es considera formalitzada amb l'enviament del correu electrònic, amb el resguard i la documentació acreditativa adjunta. Des de l'adreça de correu electrònic del centre us confirmarem la recepció de la sol·licitud perquè en tingueu constància. 

   

Com es farà la preinscripció presencial al nostre centre?

De manera molt excepcional, per als casos que no puguin fer la preinscripció de forma telemàtica, organitzarem la presentació de sol·licituds assignant una cita prèvia per a l'accés al centre per evitar aglomeracions. Instruccions de seguretat COVID-19 durant la visita al centre:

  • Només s'atendran les persones que hagin sol·licitat atenció i tinguin cita prèvia per telèfon o correu electrònic.
  • Es recomana l'ús de mascareta durant tota la permanència al centre.
  • En tot moment cal deixar un espai mínim de dos metres a la cua d'atenció.
  • Cal fer la gestió al centre el menor nombre de persones possible, preferiblement una, i en casos de força major no més de dues.  
  • S'ha de portar bolígraf.
  • En tot moment cal seguir les instruccions i indicacions dels cartells informatius i  del personal responsable del centre.

 

L'alumnat preinscrit que finalment tingui una plaça assignada haurà de formalitzar la matrícula del 13 al 17 de juliol de 2020.

Properament, també informarem de la preinscripció i matrícula de Batxillerat i CFGM de Jardineria i Floristeria. (Del 27 de maig al 3 de juny)


Publicar un Comentario