Truca'ns al 977 15 92 33

 | Imagen

Pla de Reobertura de Centre

La passada setmana els mitjans de comunicació van difondre les directrius del Departament d'Educació sobre la reobertura dels centres escolars el proper 1 de juny, en cas que una zona entrés en fase 2. Això fa que molts de vostès es preguntin com ha de ser aquest retorn a les aules i què és el que cal fer. 

Per això els volem informar del nostre PLA D'OBERTURA DE CENTRE que poden consultar aquí. 

Cal destacar que el curs acadèmic se seguirà desenvolupant i avaluant de forma telemàtica fins a la seva finalització, el 19 de juny. 

La majoria de l'alumnat ha anat seguint els treballs i lliurant-los de forma satisfactòria. Tot  i així, el centre romandrà obert per aquells alumnes que ho necessitin. Aquest retorn és totalment voluntari i excepcional per part de l'alumnat i les famílies. 

 

Una vegada entrats en la fase 2, el proper 1 de juny, el centre obrirà exclusivament per donar atenció ens els següents casos:

  • Suport lectiu puntual i no continuat, com a complement a l’ensenyament a distància, només pels alumnes que han de preparar les PAU i pels que finalitzin el Cicle de Jardineria. 
  • Suport  d'orientació presencial, adreçat a l’alumnat de 4t d’ESO que encara no hagi decidit el seu futur acadèmic i/o laboral i les possibles opcions formatives a les que pot accedir.
  • Acompanyament emocional i tutorial per aquells alumnes que ho necessitin (amb cita acordada prèviament).

 

Amb la finalitat d'organitzar els espais, horaris, personal, garantir les mesures higièniques i de seguretat, a més de facilitar la traçabilitat davant un possible cas de contagi, la direcció del centre generarà un registre de l’alumnat que accedeixi a l’institut, del temps que hi romandrà i dels espais que utilitzarà. Aquesta informació es tramitarà mitjançant els tutors corresponents i cal posar-se en contacte amb ells per informar i demanar la visita al centre. 

 

És requisit indispensable per accedir al centre el lliurament d’una declaració de responsabilitat degudament emplenada i signada pel pare/mare o tutor de l’alumne, que podeu descarregar en AQUÍ MATEIX

 

Atentament 

L'Equip Directiu

 


Publicar un Comentario