Truca'ns al 977 15 92 33

 | Imagen

El Rei Lleó

El Rei Lleó és tot un espectacle amb lletres majúscules, que el nostre alumnat de 2n de Batxillerat ha portat a escena amb la peculiar mirada de la seva directora escènica Ana Belén Manchó.

El treball conjunt de diferents departaments (Música i Arts Plàstiques) ha permès crear l’escenografia que engloba molt més que la posada en escena, és un cúmul d’elements com llum, l'atrezzo, vestuari i música, tots ells amb una gran unió i coherència que amb la magnífica interpretació de l'alumnat fan que l'espectador es vegi transportat al cor de la sabana. L’equip creatiu ha fet possible que l’espectador sigui capaç de visualitzar animals on en realitat hi ha persones amb màscares i titelles.

Gran part d’aquesta màgia ha estat possible gràcies a Eva Vidal que amb materials totalment reciclats (ampolles d’aigua, cartró, paper, cola, fusta, pintura…) ha realitzat juntament amb l'alumnat de 1r i 2n de Batxillerat aquest món animal.

No podem oblidar la maravellosa banda sonora i efectes musicals que han estat seleccionats per Bernat Ferriols i Juan Miguel Alfonso.

`

`


Publicar un Comentario