Truca'ns al 977 15 92 33

 | Imagen

Immersió lingüística a l'Espluga de Francolí

El passat mes de febrer, l’alumnat de 2n de l’ESO va poder gaudir d’unes colònies d’immersió lingüística en anglès. Aquesta acció d’extensió educativa contribueix a la millora de la competència lingüística en llengua estrangera de l’alumnat i també de les seves habilitats socials i relacionals, atès que permet posar en pràctica valors i actituds essencials per a la convivència com el respecte als companys, a la diversitat i el sentit de la responsabilitat. Les activitats dissenyades contribueixen a l’adquisició de competències bàsiques i d’habilitats de caire social, emocional i relacional.

Accions com aquestes estan finançades pel programa operatiu d’ocupació, formació i educació del fons social europeu 2014-2020 i el nostre centre va estar escollit per formar-ne part.

L’estada va tenir lloc a un dels albergs de la xarxa XANASCAT, concretament al de l’Espluga de Francolí del 3 al 5 de febrer. L’alumnat va valorar l’experiència de manera positiva, ja que les activitats els permetien durant unes hores al dia estar practicant l’anglès tant a nivell de comprensió com d’expressió oral. Hi havia diversos tipus d’estades temàtiques i en aquest cas es va triar l’anomenada “Let’s move”, basada en la pràctica mitjançant jocs i dinàmiques de grup.



Publicar un Comentario