Truca'ns al 977 15 92 33

 | Imagen

4t d'ESO representa AIXÒ NO ÉS VIDA

Durant aquest curs hem continuat amb una tradició que ja perdura des dels inicis del nostre centre, gaudir de l’experiència del teatre. Ja fa dotze anys que l’Institut la Talaia porta a terme un projecte d’arts escèniques i després de dos anys podem tornar a fer realitat el somni de qualsevol actor o actriu que és tenir públic i poder escenificar la nostra obra de teatre.

Aquest any l'alumnat ha après a conèixer les eines bàsiques que l’actor necessita per treballar (cos, veu, text…) i així poder construir, crear i interpretar una obra de teatre representada per tots els alumnes de 4t d'ESO. Ser a l’escenari, sentir i compartir aquest espai amb companys i amb públic completa i tanca tot el cicle de treball que s'ha fet durant el curs. 

L’obra que avui representarem és una adaptació de T de teatre titulada Això no és vida! En aquesta obra es presenta una radiografia sarcàstica de la vida de cinc dones que pateixen els mals més habituals de la vida contemporània. Així coneixerem a una dona hiperactiva obsessionada per l’organització, una depressiva suïcida, una executiva irritable i agressiva, una ingènua conformista i una addicta a la cirurgia estètica. Totes cinc passen per un moment de transició en la qual es veuen forçades a decidir què volen fer amb les seves vides, desesperades i unides per aconseguir allò que totes voldríem: la felicitat.

 

`

`


Publicar un Comentario