Truca'ns al 977 15 92 33

Calendari de Recuperacions de 1r de Batxillerat Setembre 2022

Us fem arribar el calendari de recuperacions de setembre de 1r de Batxillerat. Tots els exàmens es faran a la biblioteca a les 9 h. L'alumnat amb matèries pendents el mateix dia farà els exàmens de forma consecutiva i no podrà sortir de l'aula fins a acabar-los tots. Un cop començades les proves no es podrà sortir de la biblioteca fins a les 10 h. i, a partir d'aquell moment, tampoc no s'hi deixarà entrar cap alumne que arribi tard.   


Veure Més

Llibres de Text Curs 2022-2023

A continuació publiquem la llista de llibres de text per al curs 2022-2023. Aquest material no suposarà cap cost addicional a les famílies perquè els llibres d'ESO entren en el Pla de Reutilització de l'Ajuntament de Calafell i dels de Batxillerat, se'n farà càrrec l'AMPA de l'institut. Per a resoldre qualsevol dubte, cal contactar-hi mitjançant aquest correu electrònic: ampalatalaia07@gmail.com   


Veure Més

Llistes ordenades de sol·licituds de preinscripció al CFGM de Jardineria i Floristeria

El dia 28-06-2022 s'han publicat les llistes següents: Llista ordenada de sol·licituds de preinscripció al CFGM de Jardineria i floristeria, per a l'assignació de places. Procés per a l'alumnat de continuïtat. Llista ordenada de sol·licituds de preinscripció al CFGM de Jardineria i floristeria, per a l'assignació de places. Procés per a la resta de l'alumnat. Per fer aquestes llistes, en primer lloc es té en compte la puntuació de criteris generals, de més a menys, i en cas d'empat primer la puntuació pel criteri complementari i després el número de desempat. Us recordem el proper dia 8 de juliol es publicarà les llistes següents: llista d'alumnes admesos al centre i llista d'espera.      


Veure Més

Portes Obertes per a l'Alumnat Nou de 1r d'ESO (2022-2023)

Convidem al nou alumnat que farà 1r d'ESO el curs 2022-2023 a una Jornada de Portes Obertes presencial el pròxim dimarts dia 5 de juliol a les 18:00 h. Volem gaudir amb el nou alumnat d'una jornada de lúdica mentre expliquem el funcionament del centre als familiars.   Cal que confirmeu la vostra assistència al següent enllaç: JORNADA PORTES OBERTES.   


Veure Més